Viva Fm Suceava

Viva […]

Viva Fm Suceava este un post de radio regional din Suceava cu muzica buna, stiri locale si nationale.

S-a lansat pe 30 martie 2011 şi este recepţionat în oraşul Suceava şi în împrejurimile acestuia pe frecvenţa 93,7 Fm, dar şi online pe internet oriunde în lume.

Cu motto-ul „Trăieşte-ţi muzica! şi-a obişnuit deja ascultătorii cu cele mai bune piese şi cu cele mai proaspete ştiri locale şi naţionale, transmise din oră în oră. Nu lipsesc, de asemenea, programele tematice din economie, modă, auto, topuri muzicale realizate alert de redactori cu experienţă.

Postul de radio se adresează, în general, celor trecuţi de 30 de ani, dar asta nu înseamnă că este interzis celor mai tineri, ba chiar din contră. Succesul radioului a fost asigurat, în cea mai mare parte, de echipa formată din oameni cu experienţă, cu mulţi ani de muncă în mass-media: Marius Cocoş, Luisa Nistor, Rudy Hodl, Cezar Oană, Ada Cocoş, Ştefan „Steve” Sfichi, dar şi din mai tinerii lor colegi Bogdan Popescu, Anca Grâul, Irina Saghin şi Lucia Ciubotariu.

„Bucuria noastră este că eforturile pe care le-am făcut în această perioadă au fost răsplătite de numărul din ce în ce mai mare de ascultători ce ne sesizează greşelile inerente, dar şi calitatea producţiilor. De la bun început am mers pe ideea de a beneficia de serviciile oamenilor cu experienţă în domeniu şi nici aici nu ne-am înşelat, cum de altfel nu am făcut-o nici în ceea ce priveşte segmentul de muzică ce am înţeles să ne reprezinte. Buna dispoziţie rămâne un deziderat principal, astfel că în permanenţă încercăm să vă surprindem şi să vă binedispunem pe frecvenţele noastre din Suceava şi Fălticeni” – Directorul Viva Fm, Marius Cocoş

Profilul muzical abordat este Adult Contemporary.

Programele informative şi de divertisment, dar şi muzica bine aleasă îi atrag tot mai mult pe cei care caută o alternativă la zgomotul de pe ultrascurte.

“Am reuşit să aducem în FM-ul sucevean emisiuni echilibrate, de bun-simţ, care să informeze şi să creeze o stare de optimism” – Monica Prisăcaru, administrator Viva Fm

Emisiuni

  • BABA arde şi ŢARA se piaptănă! ( “Baba arde şi ţara se piaptănă”, de Cezar Oană. Genul emisiunii: umor calificat. Autorul este atestat, pentru cel puţin 24 de ore. Fiţi pe fază! De Luni până Vineri la 10:30, 11:30, 12:30, 13:30, 15:30, 17:30!)
  • Viva Trafic (Viva Trafic, de la obiectiv la subiectiv şi înapoi cu Ada Cocoş. Nu te trage nimeni pe dreapta deşi ţi-ai dori să rămâi cât mai mult în traficul de ştiri şi informaţii de la noi şi de-aiurea, ca să nu uiţi pe ce lume trăieşti.)
  • VIVA Café (Dimineaţa e un sfetnic bun la Viva FM. Dezmeticeşte-te şi găseşte-ţi ritmul cu Viva Cafe! Până la ora 13, ai timp să te conectezi la pulsul zilei. Terapia intensivă o face Luisa Nistor, (re)animatorul de serviciu. Cafeaua bună se cunoaşte de dimineaţă!)
  • Viva la Fiesta! (La Viva La Fiesta, Lucia Ciubotaru strigă adunarea în fiecare seară pentru oamenii vivaci şi sătui de trăncăneala politicienilor. Este locul în care se ascultă şi se trăiesc muzici bune de pus la inimă, locul unde aflăm împreună ce se întâmplă în lumea aceasta mare. Un amestec de informaţii locale şi naţionale, chiar şi internaţionale… asta pentru că oamenii de ştiinţă nu dorm niciodată… şi tare ne place să credem că descoperă lucruri interesante.  Ocazional mai citim şi câte un sms de dragoste, de dor, de La Mulţi Ani! pe care voi îl trimiteţi la 0737 500 300. Lucia Ciubotaru se dichiseşte şi vă aşteaptă la întâlnire pe calea undelor, la Viva Fm, de luni până vineri începând cu ora 19.)
  • Cheia Succesului (În fiecare vineri, de la ora 18, Bogdan Popescu îţi prezintă Cheia Succesului, singura emisiune cu profil economic de pe plan local, realizată în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Obiectivul ei este de a prezenta informaţii de ultimă oră persoanelor care dezvoltă o afacere sau care sunt interesate de antreprenoriat. Emisiunea prezintă ultimile noutăţila nivel guvernamental din domeniul economic, sinteze şi analize de profil pentru judeţul Suceava.)
  • Faţă în faţă (În fiecare joi, de la ora 18:00, Marius Cocoş te invită la un dialog imparţial, echilibrat şi vertical în care sunt dezbătute subiectele momentului din actualitatea locală sau judeţeană. Invitaţii sunt persoane importante din viaţa administrativă, socială şi culturală a Judeţului Suceava.)
  • Tendinţe în Shopping (Cei care vor să fie cumpărători isteţi nu trebuie să rateze emisiunea Tendinţe în Shopping realizată de Irina Saghin, în care informaţiile despre modă sunt la ele acasă. Suntem convinşi că eşti o persoană care ştie foarte bine ce îşi doreşte, ce anume o face să se simtă bine. Acesta este şi motivul pentru care în mod constant eşti în căutarea celor mai bune lucruri pentru tine, care te ajută să fii aproape tot timpul cu zâmbetul pe buze. La Tendinţe în Shopping vei avea parte de cele mai cool genţi si de cele mai interesante perechi de pantofi. Noile colecţii internaţionale îşi găsesc cu prisosinţă locul în cadrul emisiunilor. Designerii ne vor “arăta” noile tendinţe în prezentări de modă apărute pe podiumuri de prestigiu din Paris sau Milano.)
  • VIVA Chart (Luisa Nistor vă prezintă clasamentul celor mai difuzate 30 de piese la VIVA FM.  Sâmbăta, de la ora 15.00 şi în reluare duminica de la ora 13.00)