Bucuresti FM

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare acum 5 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei. Desi denumirea a fost schimbata in timp (Antena Bucurestilor, Radio Bucuresti), postul si-a pastrat caracterul.
Bucuresti FM
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat acum 5 ani

Str. General Berthelot, Nr. 60-64

Pe scurt, despre proiect
Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei. Desi denumirea a fost schimbata in timp (Antena Bucurestilor, Radio Bucuresti), postul si-a pastrat caracterul.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Bucureşti FM emite din anul 1990, ca singurul post de radio destinat vieţii Capitalei.

Este recepţionat în Bucuresti şi parţial în judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu.

Având în vedere emisia pe internet (www.bucurestifm.ro), aria de acoperire este în realitate mult mai mare, practic internaţională.

Desi denumirea a fost schimbata in timp (Antena Bucurestilor, Radio Bucuresti), postul nostru de radio si-a pastrat caracterul unic în peisajul radiofonic bucureştean, oferind informaţii despre tot cee ce se întâmplă în metropolă (din punct de vedere administrativ, social, educativ, economic, cultural, sportiv).

A fost şi doreşte să rămână şi în continuare partenerul tradiţional al societăţii civile si al municipalităţii, implicând-se în proiectele comunitare si mentinand rolul de formare si educare ce deriva din misiunea de post public.

Mai mult, ne dorim să dezvoltăm un spirit al Bucureştiului, după modelul marilor metropole europene

În momentul de faţă, Bucureşti FM se afla intr-un proces de consolidare a pozitiei sale pe piata radio, dupa o rebranduire care a presupus schimbari pe mai multe planuri: editorial, identitate vizuala, pachet audio.

Işi propune sa fie cel mai important post de radio pentru publicul (feminin si masculin) cu varsta intre 35 si 40 de ani din Bucuresti.

Postul a conceput o grila de programe complexa, cu grupaje informative, emisiuni de actualitate si de divertisment, dezbateri pe domenii si teme de actualitate, care vine in intampinarea nevoilor ascultatorilor locuitori in Capitala.

Stirile se difuzeaza din ora in ora, cu o frecventa sporita in prime-time (6.00 – 9.00 si 16.00 – 19.00) cand sunt programate la fiecare 30 de minute si ofera o imagine completa a orasului.

Bucuresti FM sustine productiile muzicale autohtone de calitate, promovand artisti, albumele lor, organizand evenimente de lansare, seri speciale, concerte in cluburi bucurestene.

A initiat proiectul “Folk fara varsta”, aflat la cea de-a cincea editie, spectacol-concurs pentru descoperirea tinerelor talente in liceele bucurestene. Sustine si se implica direct in dezvoltarea comunitatii locale, pe toate coordonatele ei.
Slogan: Be active, Be smart, Be cool
Emisiuni: Buna dimineata Bucuresti, Linia de Noapte, Intalniri Capitale, Strada de business, Istoria Rockului, Cartea de week-end,
Frecventa(e): 98.3 FM
Data lansarii: anul 1990
Telefon - programe: 021 3031202 / 021 3031754 SMS / 0741 222 202
Telefon - marketing: 021 314 1102

 

Contacteaza administratorul Bucuresti FM


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti, Bucuresti
  Str. General Berthelot, Nr. 60-64