City Radio

Romania, Satu-Mare, Satu Mare
Publicat acum 6 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

A City Rádió 2006 április 30-án kezdte el a sugárzást Nagykárolyban a 93,8 FM frekvencián. Alig néhány hónap alatt sikerült a város és a környező települések leghallgatottabb rádiójává válni.
City Radio
Romania, Satu-Mare, Satu Mare,
Publicat acum 6 ani

Str. I.C.Brãtianu, Nr.1/15

Pe scurt, despre proiect
A City Rádió 2006 április 30-án kezdte el a sugárzást Nagykárolyban a 93,8 FM frekvencián. Alig néhány hónap alatt sikerült a város és a környező települések leghallgatottabb rádiójává válni.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: A City Rádió Szatmár megye leghallgatottabb helyi kereskedelmi rádiója. A romániai tokével létrehozott rádió 2005 május 7-én kezdte el sugározni adásait Szatmárnémetiben a 106,4 FM frekvencián. A City Rádió az elso olyan adó a régióban, amely napi 24 órában magyar nyelven sugározza musorait.

Zenei- és programkínálatunkkal elsosorban a 15 és 49 év közötti, illetve közép és felsofokú végzettséggel rendelkezo, a gazdasági és társadalmi életben aktív szerepet játszó csoportokat célozzuk meg.

A szórakoztató musorok mellett nagy szerepet fordítunk az információ-szolgáltatásra, óránként sugárzunk hírösszefoglalókat, musorvezetoink pedig folyamatosan értesítik a hallgatókat az aktuális és közérdeku eseményekrol.

A City Rádió egyik sajátossága, hogy hallgatóink 5 perccel korábban értesülhetnek az eseményekrol, hiszen a híreket minden egész óra elott 5 perccel sugározzuk.

Figyelembe véve Szatmár nemzetiségi megoszlását (a magyarság részaránya 41 %), valamint a többi helyi rádió irányultságát, elmondható, hogy a City Rádió rendelkezik a legnagyobb potenciális hallgatósággal.

Természetesen ehhez hozzájárulnak azok a technikai paraméterek is (a sugárzás erossége 2000 W, tehát sokkal nagyobb, mint a többi szatmári rádióé), amelyek lehetové teszik, hogy Szatmár megye szinte teljes egészének lefedése mellett Máramaros és Szilágy megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Magyarország) egy jelentos részén is fogható a City Rádió.
Slogan: a legtobb slager
Emisiuni: muzica si informatie
Frecventa(e): Carei: 93.8 FM, Zalau: 103.3 FM, Satu Mare: 106.4 FM
Data lansarii: 7 Mai 2005
Telefon - programe: 0733-713-715
Telefon - marketing: 0261-713-715
Fax: 0372-876-121

 

Contacteaza administratorul City Radio


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Satu-Mare, Satu Mare
  Str. I.C.Brãtianu, Nr.1/15