Focus FM

Romania, Buzau, Buzau
Publicat acum 5 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori ....
Focus FM
Romania, Buzau, Buzau,
Publicat acum 5 ani

Bd. Nicolae Balcescu, Nr 48

Pe scurt, despre proiect
Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa. Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori ....

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa.

Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori mai presus de toate.

Focus Fm s-a axat pe stiri si a urmat o politica muzicala în functie de segmental sau de ascultatori. A adoptat formatul Adult Contemporary, publicul tinta fiind cel cu vîrsta cuprinsa între 18 si 40 de ani.

O caracterizare a ascultatorului nostru îl arata pe acesta ca fiind absolvent de studii medii, cu o cultura generala satisfacatoare, o viata dinamica, angrenat în activitati care implica o nevoie mai mare de informare, în principal locuitor al mediului urban.

Dupa patru ani de emisie, FOCUS FM a mai facut un pas înainte prin extinderea emisiei, fiind primul post de radio din Buzau care acopera municipiul Rîmnicu Sarat si localitatile limitrofe, pîna în judetul Vrancea.

FOCUS FM este prima retea radio din judetul Buzau, cu doua frecvente distincte - 93,8 Fm la Buzau si 104,7 la Rîmnicu Sarat- ceea ce îi asigura cea mai buna acoperire în raport cu celelalte posturi radio.

Practic, reteaua reuseste sa acopere tot tronsonul de autostrada DN 2 E85.

De curand insa ne laudam cu lansarea frecventei de 97.0 FM ce acopera, in totalitate, judetele Vrancea, Braila si o buna bucata din judetul Galati .

Toate productiile de post – jingles, promo, semnale de post sunt realizate în studiouri profesionale din Bucuresti si Londra. Ca voci de post, au colaborat cu FOCUS FM actorii Claudiu Istodor (Teatrul Mic) si Stefan Sileanu (Teatrul Nottara).
Slogan: te scoate din normal
Emisiuni: Focus Hits, Dimineata ta, Salut FM, Jurnalul, De La Focus Pentru Tine, Statia de Hituri
Frecventa(e): Braila – 97 MHz, Buzau – 93.8 MHz, Ramnicu Sarat – 104.7 MHz, Galati – 97 MHz, Vrancea – Focsani – 97 MHz
Echipa: Paul Oprea, Karla Raducea, Adrian Baciu, Alex Nicolae, Catalina Jingoiu, Cristina Dinulescu, Elena Petre, Dan Raspopa
Data lansarii: 2 Iunie 2000
Telefon - programe: 0338 / 401.772
Telefon - marketing: 0788 395 364
Fax: 0337 / 401.504

 

Contacteaza administratorul Focus FM


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Buzau, Buzau
  Bd. Nicolae Balcescu, Nr 48