Distribuie
Recomanda unui prieten
Imprima informatii
ID-ul radioului #249
Te rugam sa retii, e important!
Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
Informatiile prezente in pagina de promovare ale radioului pot avea erori de scriere sau date incorecte din cauza neactualizarii

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Lansat în vara lui 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS FM a urmat standardele performantei de mare clasa.

Am pus muzica la locul ei, stirile la loc de cinste, iar pe ascultatori mai presus de toate.

Focus Fm s-a axat pe stiri si a urmat o politica muzicala în functie de segmental sau de ascultatori. A adoptat formatul Adult Contemporary, publicul tinta fiind cel cu vîrsta cuprinsa între 18 si 40 de ani.

O caracterizare a ascultatorului nostru îl arata pe acesta ca fiind absolvent de studii medii, cu o cultura generala satisfacatoare, o viata dinamica, angrenat în activitati care implica o nevoie mai mare de informare, în principal locuitor al mediului urban.

Dupa patru ani de emisie, FOCUS FM a mai facut un pas înainte prin extinderea emisiei, fiind primul post de radio din Buzau care acopera municipiul Rîmnicu Sarat si localitatile limitrofe, pîna în judetul Vrancea.

FOCUS FM este prima retea radio din judetul Buzau, cu doua frecvente distincte - 93,8 Fm la Buzau si 104,7 la Rîmnicu Sarat- ceea ce îi asigura cea mai buna acoperire în raport cu celelalte posturi radio.

Practic, reteaua reuseste sa acopere tot tronsonul de autostrada DN 2 E85.

De curand insa ne laudam cu lansarea frecventei de 97.0 FM ce acopera, in totalitate, judetele Vrancea, Braila si o buna bucata din judetul Galati .

Toate productiile de post – jingles, promo, semnale de post sunt realizate în studiouri profesionale din Bucuresti si Londra. Ca voci de post, au colaborat cu FOCUS FM actorii Claudiu Istodor (Teatrul Mic) si Stefan Sileanu (Teatrul Nottara).
Slogan: te scoate din normal
Emisiuni: Focus Hits, Dimineata ta, Salut FM, Jurnalul, De La Focus Pentru Tine, Statia de Hituri
Frecventa(e): Braila – 97 MHz, Buzau – 93.8 MHz, Ramnicu Sarat – 104.7 MHz, Galati – 97 MHz, Vrancea – Focsani – 97 MHz
Echipa: Paul Oprea, Karla Raducea, Adrian Baciu, Alex Nicolae, Catalina Jingoiu, Cristina Dinulescu, Elena Petre, Dan Raspopa
Data lansarii: 2 Iunie 2000
Telefon - programe: 0338 / 401.772
Telefon - marketing: 0788 395 364
Fax: 0337 / 401.504
Nici un feedback adaugat inca. Conecteaza-te si fii primul care isi spune parerea depre acest post de radio. Feedback-ul tau conteaza!