Itsy Bitsy

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare acum 2 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Suntem singurul radio din Romania pentru parinti ca tine. Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, caci ne poti asculta in 20 mari orase.
Itsy Bitsy
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat acum 2 ani

Str. Leonida, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti

Pe scurt, despre proiect
Suntem singurul radio din Romania pentru parinti ca tine. Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, caci ne poti asculta in 20 mari orase.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Suntem singurul radio din Romania pentru parinti ca tine. Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, caci ne poti asculta in 20 mari orase din toata tara si on-line aici. Bucurie in familie inseamna pentru noi atat parinti fericiti, cat si copii veseli, care invata despre viata prin joc.

Ai un program radio doar pentru tine, in intervalul 9.00 – 17.00, in care asculti muzica ta preferata si emisiuni care sa-ti aduca o stare de bine si informatii de care ai nevoie.

Pentru ca adesea intrebarile parintilor sunt mai multe decat cele ale copiilor, avem alaturi de noi specialisti din sanatate, psihologie si educatie, care iti ofera raspunsuri utile si de incredere.

Stim ca pentru tine siguranta si dezvoltarea sanatoasa a copilului sunt cele mai importante, de aceea programele noastre pentru familie, sunt alternativa sanatoasa de divertisment, care il implica si il ajuta sa-si dezvolte creativitatea.

Cei doi eroi extraterestri, Itsy si Bitsy, aduc veselie si chef de joaca in viata oricarui copil, transformand un drum cu masina intr-o joaca si o dimineata in familie, intr-o distractie activa, oferind timp de calitate petrecut in familie.

In jurul ITSY BITSY FM s-a construit o adevarata comunitate, un grup numeros de oameni interesati de starea de bine a familiei, de educatia si cresterea copiilor. Impreuna vrem sa oferim sprijin si inspiratie parintilor si copiilor prin cele mai facile canale media: radio, site, newsletter, Facebook, Youtube.

Niciodata nu esti prea mic ca sa inveti despre tine si sa descoperi cum poti sa relationezi mai bine cu cei din jur. Cu toate acestea, la scoala nu se invata acest lucru. De asta, noi am creat Ateliere de dezvoltare personala pentru copii.

Si pentru ca „meseria de parinte” este o provocare mare in zilele noastre, gasesti acum sprijin si la Atelierele Itsy Bitsy pentru parinti. Poti astfel sa devii mai usor parintele de care are nevoie copilul tau.

Muzica de pe Itsy Bitsy FM variaza de la melodiile din adolescenta ta, pana la cele mai noi hituri, alese „pe spranceana” pentru gustul tau! Prin melodiile difuzate, ne dorim sa va transmitem o stare pozitiva si optimista!

Te vei trezi ca fredonezi la volan, dansezi prin casa sau canti cat de tare poti la serviciu! Iar noaptea, ti-am pregatit o paleta larga de balade romantice, piese din anii ’70 pana in zilele noastre.
Slogan: bucurie in familie
Emisiuni: Happy Music, ItsyBitsyNeata, Pretuieste viata, Traieste sanatos, Meditatii pentru parinti, Parinti de pici, SuperZapa, Enciclopedia Zimitot, Portrete mici de oameni mari, Povestea de seara,
Frecventa(e): Alba Iulia – 91, 9 FM Alexandria – 106,9 FM Bacau – 100,6 FM Botosani – 95,0 FM Braila, Galati, Slobozia – 88,3 FM Bucuresti – 99,3 FM Cluj-Napoca – 107,3 FM Constanta – 97,8 FM Craiova – 94,8 FM Focsani – 97,7 FM Giurgiu – 91,3 FM Navodari – 98,2 FM Resita – 87,9 FM Satu Mare – 88,7 FM Sibiu – 97,5 FM Suceava – 91,5 FM Targoviste – 104,5 FM Tulcea – 89,5 FM
Echipa: Andreea Marin, Simona Dragomir, Ruxandra Rusan, Tily Niculae
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 6 Decembrie 2006
Telefon - programe: 021 311 98 10 / 0725 300 700
Fax: 0372 870 237

 

Contacteaza administratorul Itsy Bitsy


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti, Bucuresti
  Str. Leonida, Nr. 19, Sector 2, Bucuresti