Politica Android

1. Website-ul OriceRadio.ro nu colecteaza date cu caracter personal sau date care te-ar putea identifica pe tine, ca persoana. Folosim cookie-uri pentru a asigura o buna functionare a website-ului, cat si pentru a imbunatatii experienta vizitatorilor nostri.

 

2. Colectam informatii despre browser-ul tau, cum ar fi:
tipul device-ului de pe care accesezi website-ul
tipul browserului
rezolutia acestuia
tara din care ne vizitezi.

Aceste informatii sunt pastrate intr-un mediu securizat, unde are acces doar administratorul website-ului. Informatiile colectate, sub nicio forma nu sunt si nu vor fi distribuite/vandute catre parti terte. Avem nevoie de aceste informatii pentru a realiza statistica de vizite si pentru a afla de unde provin acestea.

 

3. Pentru orice element ce nu provine de pe domeniul oriceradio.ro, nu ne putem asuma raspunderea, pentru ca nu avem niciun control asupra lor. Prin urmare, te rugam sa citesti Politica de Confidentialitate cat si Termenii si Conditiile de Utilizare ale fiecarui website. Daca nu esti de acord cu ele, poti bloca oricand accesul la cookie, Javascript sau orice fel de date prin intermediul browserului tau – desi nu este recomandat – poate afecta functionarea website-ului respectiv.

 

4. Aplicatia Orice Radio App disponibila in Google Play Store pe platforma Android solicita permisiuni speciale.

 

– Locatie
Accesul la locatie nu este obligatoriu si poate fi dezactivat din setarile telefonului la aplicatia respectiva. Avem nevoie de aceasta permisiune pentru a realiza statistica despre orasul/tara de unde folosesti aplicatia.

 

– Telefon
Accesul la Telefon este necesar pentru a asigura anumite functii ale aplicatiei. Atunci cand esti apelat sau apelezi pe cineva si aplicatia ruleaza, aceasta va detecta apelul si va intrerupe muzica, urmand sa reia redarea cand apelul este terminat. Fara aceasta permisiune, este posibil ca aplicatia sa nu functioneze corect, ruland muzica in timpul apelului prin difuzorul in care vorbesti cu interlocutorul.

 

Aplicatia NU colecteaza sau trimite catre parti terte niciun fel de date.

 

Aplicatia “Orice Radio App” contine reclame distribuite prin programul Google AdMob. Acestia pot inregistra date despre dispozitivul tau pentru a crea profilul prin care iti vor fi servite reclame care te-ar putea interesa. Pentru mai multe informatii, te rugam sa citesti Termenii si Conditiile cat si Politica de Confidentialitate ale programului Google AdMob.