Radio Antena Satelor

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare acum 2 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un reper al valorilor traditionale autentice. De 25 de ani, 24 de ore din 24, le stăm sătenilor alături. Slogan: glasul tarii, de la tara.
Radio Antena Satelor
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat acum 2 ani

Str. G-ral Berthelot, Nr. 60-64

Pe scurt, despre proiect
Antena Satelor este un radio despre viaţa la ţară, un reper al valorilor traditionale autentice. De 25 de ani, 24 de ore din 24, le stăm sătenilor alături. Slogan: glasul tarii, de la tara.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Cum poți reține atenția românului de la țară din zori și până-n seară, când are atâtea griji pe cap? Vorbindu-i simplu, pe limba lui, despre viața lui.

Zi de zi, oră de oră, Antena Satelor merge direct la inima și mintea ascultătorilor săi, face parte din viața lor.

Este singurul post de radio specializat pe problemele satului românesc, ce emite 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Antena Satelor este un post de nişă, însă o nişă cu un caracter special şi un format aparte, unic în Europa şi în lume, care încearcă să ofere toate trebuinţele radiofonice (şi de multe ori chiar mai mult decât atât) unui public uşor de identificat pentru că are în comun mediul în care trăieşte, satul românesc.

Cu alte cuvinte, este un radio despre viaţa la ţară, un radio despre ţărani (cu emisiuni ce încearcă să recupereze greutatea şi demnitatea binemeritate ale noţiunii de “ţăran”), un radio unde se întâlnesc toţi aceia care au păstrat legătura de suflet cu rădăcinile neamului lor.

Antena Satelor poate fi, chiar este, reperul valorilor tradiţionale autentice, durabile, într-o lume de consumatori ai artificialului.

În istoria sa de 80 de ani a avut mereu contact cu lumea satelor, însă ideea apariţiei unui post dedicat în totalitate mediului rural a venit după schimbările din 1989.

Oficial, postul nostru s-a născut (a început să emită) în 1991, într-o zi plină de semnificaţii, a nativităţii, pe 25 decembrie, difuzând 5 ore pe zi ştiri din sfera de interes a mediului rural şi muzică populară de calitate, din fonoteca de muzică populară a Radioului, cea mai bogată şi valoroasă arhivă sonoră a folclorului muzical românesc.

De altfel Antena Satelor difuzează numai muzică populară, făcând din acest gen muzical o amprentă sonoră ce îl face reconoscibil pe toată perioada zilei, pentru oricine încearcă să-l caute pe scala aparatului de radio.

De atunci şi până acum am tot crescut, atât ca ore de emisie (în prezent emitem 24 ore pe zi), cât şi ca exprimare radiofonică, diversificare a programelor, valoare a echipei, notorietate şi audienţă.

În prezent peste 800 de mii de ascultători ascultă postul în fiecare zi, ceea ce arată că ideea apariţiei Antenei Satelor în piaţa media este un pariu câştigat de Radio România.

De 25 de ani, 24 de ore din 24, le stăm sătenilor alături. Cum pot fi numite toate aceste lucruri altfel decât… prietenie?
Slogan: glasul tarii, de la tara
Emisiuni: Dimineti cu vino-ncoa, Jurnalul satelor, De prin lume adunate, Dedicatii muzicale, Fecior la oaste, Buletin hidrologic, Sarea in bucate, Vesti si povesti, Bogati cu duhul + Bilet de vacanta, Fonoteca de umor, Aplauze pentru folclor, Zi dupa zi, Gura satului, Cu inima deschisa, Buna dimineata gospodari, Vrem sa stii, Puterea Credintei + File de istorie, Teatrul scurt, Lada de zestre, Fermier in Romania,
Frecventa(e): 531 khz (Bacău, Brăila, Călărași, Ialomița, Vrancea), 603 khz (Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman), 630 khz (Argeș, Dâmbovița, Dolj, Olt, Vâlcea), 1314 khz (Banat, Dobrogea), 106,9 FM - ZALĂU, 103,2 FM - SULINA
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 25 decembrie 1991
Telefon - programe: 021.303.1200
Fax: 021.303.1318

 

Contacteaza administratorul Radio Antena Satelor


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti, Bucuresti
  Str. G-ral Berthelot, Nr. 60-64