Radio As Suceava

Romania, Suceava, Suceava
Ultima actualizare acum 6 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Radio AS emite pe frecvenţa de 89.9 FM. Este un post local al municipiului Suceava care se adresează locuitorilor din partea de sud a judeţului Suceava. Format de emisie: Adult Contemporany.
Radio As Suceava
Romania, Suceava, Suceava,
Modificat acum 6 ani

Str. Ilie Ilascu, Nr. 1

Pe scurt, despre proiect
Radio AS emite pe frecvenţa de 89.9 FM. Este un post local al municipiului Suceava care se adresează locuitorilor din partea de sud a judeţului Suceava. Format de emisie: Adult Contemporany.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio AS emite pe frecvenţa de 89.9 FM. Este un post local de radio al municipiului Suceava care se adresează locuitorilor din partea de sud a judeţului Suceava.

Incepând de la Moţca-Fălticeni-Suceava şi până la Rădăuţi, dar şi spre Gura Humorului, Vereşti-Dolhasca, Suceava-Botoşani, puteţi merge ascultând Radio AS.

Formatul Radio AS este: Adult Contemporany, genul de muzică adoptat de realizatorii programelor fiind Pop Rock.

Partea informativă se concentrează pe promovarea cu predilecţie a ştirilor locale ceea ce asigură o receptivitate sporită pe plan local.

In acelaşi timp promovând informaţii locale, avem un feed-back rapid şi sigur a modului în care Radio AS este recepţionat în zona de serviciu.

Acest atribut ne permite să răspundem în timp aproape real la orice gen de eveniment petrecut în zonă, ne permite să promăvăm valorile sau să evidenţiem non-valorile locale vis-a-vis de modul lor de manifestare.

Din punctul de vedere al ofertei, faptul că suntem POST LOCAL permite promovarea prin publicitate, anunţuri şi emisiuni a institutiilor locale şi a agenţilor economici de pe aria teritorială pe care o acoperim .
Slogan: Muzica buna si buna dispozitie
Emisiuni: ASta da dimineață, PopASul de după-amiază, Valori sucevene, All for music, Country Music Show, TaifAS la Radio AS, All for music, Enciclopedia Jazz, AS-ul de weekend
Frecventa(e): 89.9 FM
Echipa: Tudorel Creangă, Ciprian Gagiu, Constantin Horbovanu, Roman Istrati, Bogdan Popovici, Ciprian Chira, Alina Gulei
Cei mai difuzati artisti: Alesia Cara, Gabriel Bruce, Nick Jonas feat. Tove Lo, That Poppy, The Lumineers
Data lansarii: 2012
Telefon - programe: 0330 803 810
Fax: 0330 803 811

 

Contacteaza administratorul Radio As Suceava


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Suceava, Suceava
  Str. Ilie Ilascu, Nr. 1