Radio Boom

Romania, Buzau, Ramnicu Sarat
Publicat acum 5 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Radio BOOM este postul regional fm din Grupul Media TVSat. Un nume ce a devenit rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri.
Radio Boom
Romania, Buzau, Ramnicu Sarat,
Publicat acum 5 ani

Str.Costieni, Bl.8, Ap.43, Et.10

Pe scurt, despre proiect
Radio BOOM este postul regional fm din Grupul Media TVSat. Un nume ce a devenit rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio BOOM este postul regional fm din Grupul Media TVSat. Un nume ce a devenit rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri concise, clare şi imparţiale. La momentul actual este unul dintre cele mai ascultate posturi pe drumul E85 ce leagă nordul Moldovei de Bucureşti.

Postul de radio emite de 10 ani, iar de la 1 ianuarie 2015 a devenit regional, putând fi ascultat în judeţele Buzău, Prahova şi Ialomiţa, precum şi în Bucureşti. Radio Boom este lider de audienţă în zonele unde s-a consacrat în timp ca principalul canal audio de divertisment şi de informaţie.

Radio BOOM are un program bazat pe buletine de ştiri difuzate din oră în oră care tratează cele mai importante evenimente locale, regionale şi naţionale, cei mai îndrăgiţi DJ, muzică de calitate, informaţii utilitare şi mondene. În urma unor investiții făcute în ultimii ani, Radio Boom se audeacum din Chișinău până la București.

Matineața este unul dintre cele mai bune produse ale radioului, acesta fiind un program matinal, deja consacrat. Matineaţa, transmisă live în duplex tv și radio, se poate asculta zilnic, între orele 7.00-10.00, de luni până vineri, cu telefoane și sms-uri în direct.

Radio Boom poate fi ascultat live şi în mediul online, pe site-ul: www.radioboom.ro. Totodată, Radio Boom este în grila digitală la secţiunea posturi de radio a furnizorilor de cablu.

În 2015 Radio Boom a câştigat la C.N.A. licenţe pentru a emite în Bârlad (104,9 FM), Focşani (95,3 FM) şi Piatra Neamţ (102,3).

În pas cu tehnologia, pentru toţi utilizatorii de smartphone sau tablete cu sistem android, există aplicaţia Radio Boom ce se poate descărca gratuit din Google Play.
Slogan: partenerul tau de drum
Emisiuni: Matineața, Fabrica de hit-uri, TRANZIT FM- Piese In Miscare, BOOMTONOMAT, Retro Show, Fotbal Total, Bussines Class, Cântă-mi lăutare!
Frecventa(e): Buzau: 97.6 FM, Focsani: 95.3 FM, Barlad: 104.9 FM, Piatra Neamt: 102.3 FM
Echipa: Florin Dîrdîiac și Mugurel Melinte, Florin Dumitru, Adi Baciu, Eduard Negoci, Alina Raducan, Simona Bănică
Data lansarii: 12 Ianuarie 2015
Telefon - programe: 0238-569898; 0338-568899
Telefon - marketing: 0238-569898; 0338-568899
Fax: 0238 565800

 

Contacteaza administratorul Radio Boom


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Buzau, Ramnicu Sarat
  Str.Costieni, Bl.8, Ap.43, Et.10