Radio Fir Dej

Romania, Cluj, Dej
Ultima actualizare acum 2 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Cele mai importante stiri din orasul tau si nu numai. Radio FIR este primul post local de radio din municipiul Dej. Emitem pe aproape toata valea Somesului din anul 1999. Acum ne poti asculta si LIVE.
Radio Fir Dej
Romania, Cluj, Dej,
Modificat acum 2 ani

Str. Aurel Vlaicu, Nr. 5

Pe scurt, despre proiect
Cele mai importante stiri din orasul tau si nu numai. Radio FIR este primul post local de radio din municipiul Dej. Emitem pe aproape toata valea Somesului din anul 1999. Acum ne poti asculta si LIVE.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio FIR emite din Dej, fiind recepționat pe o rază de 30 de kilometri în jurul Dejului, iar în unele zone poate fi recepționat chiar și la 100 km distanță de Dej.

Intr-un raport de cercetare realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) se arata ca Radio FIR este cel mai ascultat post de radio local. Studiul a fost realizat in luna martie 2014, iar marja de eroare este de pana la 3%.

La intrebarea "Care este postul de radio local pe care il ascultati cel mai mult?", 39% dintre dejeni au oferit ca raspuns Radio FIR. Pe locul 2 se situeaza Radio Cluj, cu 7%, iar pe 3, Radio Stil, cu 6%. 28% dintre cei chestionati au declarat ca nu asculta posturi de radio locale.

In randul publicatiilor online, Dejeanul.ro conduce detasat, fiind cel mai citit ziar online din zona. Cei care au realizat sondajul au pus intrebarea "Care este ziarul online pe care il cititi cel mai des?", fara a oferi variante de raspuns. 28% dintre cei chestionati au raspuns ca prima sursa de informare pe care o citesc este Dejeanul.ro.

Conform Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, a doua sursa de informare online a dejenilor este Adevarul de Cluj, 11% dintre respondenti declarand acest lucru. Pe urmatoarele locuri, fiecare cumuland sub 10% s-au aflat Someseanul, Libertatea, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Gandul, Stiri de Cluj, Ziua de Cluj, Ziar de Cluj, Dej.biz. 9% dintre cei chestionati au declarat ca nu citesc ziare online locale.
Slogan: legat de tine
Emisiuni: Știri locale, Dejul de dimineaţă, Evanghelia lui Dumnezeu, DediFIRcați, Pe Someș în sus și-n jos, Cu cărțile pe față, HitBOX, Apa cea vie a Ortodoxiei,
Frecventa(e): 96.2 FM
Echipa: Daniel Denes, Rares Savan, Ioana Jeler, Adrian Loghin, Ciprian Muncelean, Alex Prunean, Magdalena Rus
Disponibilitate stream online: 60%
Data lansarii: 1999
Telefon - programe: 0745.70.16.04 / 0748.89.41.82
Telefon - marketing: 0748.14.84.47 / 0748.14.84.48

 

Contacteaza administratorul Radio Fir Dej


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Cluj, Dej
  Str. Aurel Vlaicu, Nr. 5