Radio GAIA

Romania, Bucuresti
Ultima actualizare acum 2 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

De ce Radio GAIA?
Cunoașterea e importantă. Şi toate experiențele numite viață sunt parte din această cunoaștere. Mai puțin ceea ce ignorăm în mod inconștient. Radio GAIA s-a născut din această nevoie
Radio GAIA
Romania, Bucuresti,
Modificat acum 2 ani

Bucuresti

Pe scurt, despre proiect
De ce Radio GAIA?
Cunoașterea e importantă. Şi toate experiențele numite viață sunt parte din această cunoaștere. Mai puțin ceea ce ignorăm în mod inconștient. Radio GAIA s-a născut din această nevoie

Informatii suplimentare

Prezentare radio: De ce Radio GAIA?

Cunoașterea e importantă. Şi toate experiențele numite viață sunt parte din această cunoaștere. Mai puțin ceea ce ignorăm în mod inconștient. Radio GAIA s-a născut din această nevoie de conștientizare: sunt încă informații, experiențe, cărți, oameni, muzică, stări de spirit, la care avem acces mai greu sau deloc, chiar dacă, paradoxal, trăim într-o perioada a excesului de informație. Căci acestea pot fi și trăite, nu doar citite, experimentate și integrate, nu doar selectate.

Pe de altă parte, toți avem nevoie, fie că suntem conștienți sau nu, să dăruim și să primim lucruri necondiționat, indiferent cât de mult sau puțin credem că avem, respectând desigur liberul arbitru. Astfel, putem ajunge să materializăm realitatea în care vrem să trăim, nu cea care ni se oferă de mass-media traditională, sau de mentalitatea comună ca fiind normală.

Suntem o echipă în formare. Acum, după 3 ani, avem mai mult de 8 speakeri, avem o echipă și prieteni de suflet. Cred în potențialul minunat din fiecare persoană care se alătură și din fiecare persoană în general. Insă, în acest punct nu ne-a adus doar idealismul, munca și entuziasmul. A fost nevoie să renuntăm la câteva convingeri ce nu-și mai aveau rostul: trebuie să ai un job ca să fii liber, trebuie să faci compromisuri că să realizezi ceea ce visezi, trebuie să ai aprobarea cuiva ca să faci ceea ce simți, etc. Și am renunțat la “trebuie”. L-am șters din dicționar. L-am înlocuit cu “visez”. E mai realistic. Și recunosc că incă mai sunt convingeri la care visez să renunț. Astfel, renunțând la inutil, ne-am trezit într-o zi că lucrăm la Radio GAIA. Și că asta ne face să ne simțim ca niște copii pentru care există doar ACUM, care construiesc o poveste fără asteptări și cu mult entuziasm.

Ce-ar fi să facem o echipă mai mare? Și tu te poți alătura echipei de voluntari de la Radio GAIA. Scrie-ne și întreabă-ne cum.

Nu suntem serioși. Seriozitatea e un job plictisitor și asta poate duce la lipsă de bucurie. Iar lipsa de bucurie poate duce la lipsă de motivație sau la alte dezechilibre. Ne plac lucrurile care curg, care vin de la sine, nu pentru că fugim de ceva, ci pentru că dăm răgaz lucrurilor de care avem nevoie să vină către noi. E mai simplu să curgi decât să controlezi. Să fii ca apa. Pentru că apa își găseste drumul cel mai rapid și ușor. Și s-a dovedit și cel mai eficient plan de marketing.Ne dorim tot felul de chestii, avem un soi statut nedezvăluit în totalitate: avem nevoie să dăm șansa la libera exprimare acelor părți din noi ce se fac auzite mai greu din cauza altora care pot vorbi mai tare. Avem nevoie sa promovăm bunul simț, empatia, simplitatea, inocența, demnitatea, frumusețea naturală, sensibilitatea, sinceritatea, creativitatea, bunăvoința, intuiția, răbdarea și toate celelalte puteri paranormale ascunse.

Avem nevoie să dăm din nou drepturi femeilor interioare din fiecare.

Avem nevoie să ne concentrăm pe cauze și efecte interioare mai mult decât pe cele exterioare, să invătăm astfel să schimbăm lumea din interior, să ne bucurăm iarna de iarnă și primăvara de primăvară, să ne iertăm pentru toate erorile și ororile, chiar dacă pare că ele nu au legătură cu noi.

Avem nevoie să ne indrăgostim din nou de noi înșine ca și când am fi perfecți din toate punctele de vedere, pentru că modul în care ne privim pe noi înșine are puterea de a schimba lumea: lumea mea, lumea noastră. Avem nevoie de oameni ce pot visa lucruri care nu există incă. Iar dacă citești asta, sigur ești un mare magician care are nevoie să și-l amintească pe “cum”. Iar “cum” e acum.

Pe de altă parte avem nevoie și de discernământ. În ciuda faptului că nu există mentori nepotriviți în afară noastră, se poate întâmpla să trăim în anumite momente sentimentul că “nu avem de ales”. Radio GAIA e un proiect care poate da de ales. Vrem să fim de ajutor.

De ce muzică de relaxare şi meditaţie la Radio GAIA?

Pentru că muzica este o formă de terapie, pentru că ajută creierul uman să acceseze acele frecvențe de care are nevoie pentru purificarea și vindecarea fizică, emotională, mentală. Pentru că genurile muzicale pe care le difuzăm te ajută să te relaxezi, să uiți de griji, să îți transformi trăirile negative în trăiri pozitive, să redescoperi magia și entuziasmul copilăriei la orice varstă, să accesezi părti din ține pe care, poate, nici nu le cunoști.

Muzica de relaxare și meditație este de fapt un prilej pentru autovindecare și autocunoaștere: “Muzica este o respirație a sufletului. Sufletul se manifestă pe pămant prin intermediul muzicii. Când conștiința superioară se va trezi în om, când va dezvolta în sinea sa niște posibilităti de percepție mai subtile, el va începe să audă, această măreată simfonie ce răsună de-a lungul spațiului, de la un capăt la altul al universului, și va desluși atunci sensul profund al vieții.” (Omraam Mikhael Aivanhov)

De ce GAIA?

Gaia era în mitologia greacă personificarea Pămantului, a planetei Terra. Gaia nu este doar o casă în care locuim, pentru că din elementele acestei planete sunt realizate corpurile noastre fizice. Avem o conexiune mult mai profundă cu această planetă decât ne-am putea închipui. Nu vreau aici să vorbesc despre mitologie sau stiintă, vreau doar să amintesc de o conexiune ce există între toate ființele, între toate elementele din jurul nostru.

Există deci comunicare între noi și mediul în care trăim, indiferent dacă această este constientizată sau nu. Ignoranța este și ea tot o formă de comunicare, una deficitară insă, una ce nu e în avantajul nimănui. Proiectul GAIA, dacă ar exista unul, și-ar propune să aducă mai multă cunoaștere și înțelegere de sine și de mediu, astfel încât să comunicăm mult mai conștient și eficient, să fim mai responsabili fată de noi, de alții, de mediu.

Gaia inseamnă comunicare reală între mine și tine, între tot și toate. E o formă de energie care nu a putut să se exprime foarte bine pană acum, pentru că noi nu am fost conectați conștient la ea. Lucrurile sunt insă în schimbare de ceva timp, de aceea se amplifică nevoia oamenilor de a simți această conexiune, de a respecta din nou natura, viața, valorile umane. Se naște acum sentimentul ilogic de a renunța la tine pentru a putea fi cu Sine, de a-ți reaminti ceea ce nu ai invătat niciodată, însă e atât de firesc: să fii una cu propria ta respirație, sau inspirație, cu propriul tău suflu sau suflet. Poți acum sa-ți aduci aminte ceea poate ai uitat: că ești minunat, minunată și ești pentru tine însuți/ insăti, în aceste condiții, cel mai bun exemplu de urmat.

Cine e Radio GAIA?

În primul rând, Radio GAIA ești tu. Apoi, pe langă mine, managerul de idei, și Eduard, directorul tehnic al acestui post de radio, există o echipă de peste 8 speakeri ce realizează emisiuni de luni pană joi, seară, de la 20:00, la 22:00, emisiuni ce ating domenii precum: psihologie, parapsihologie, filosofie, alchimie, religie, spiritualitate, medicină alternativă și terapii complementare, mitologie, comunicare non-violentă, dezvoltare personală, etc. E vizat orice domeniu ce poate ajută la trezirea potențialului creator uman și la atingerea unei stări de armonie cu întreaga planetă.

Ce fac mentorii tăi?

Te invită să fii prezent și să-ți faci timp pentru tine. Poți asculta emisiunile Radio GAIA, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20:00, chiar aici pe www.radiogaia.ro, sau pe www.facebook.com/Radiogaiaromania si poți adresa intrebări mentorilor tăi în legătura cu tema propusă spre dezbatere. De asemenea, poți asculta muzica ta de relaxare și meditație pe www.radiogaia.ro in orice moment.

Mulțumim clipă de clipă tuturor ascultătorilor noștri!
Slogan: Vocea Planetei
Emisiuni: Nutritie, Sanatate, Dezvoltare Personala, Spiritualitate
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 2014
Telefon - marketing: 0730788724

 

Contacteaza administratorul Radio GAIA


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti
  Bucuresti