Radio Guerrilla

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat acum 5 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Un radio premium, care și-a propus să fie adult în conţinut, personalitate, stil de revoltă, atitudine, informaţie şi muzică. Eliberadio continuă... in FM si online.
Radio Guerrilla
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat acum 5 ani

Str. G-ral Dimitrie Salmen, Nr. 20, Ap. 7, Sector 2, București

Pe scurt, despre proiect
Un radio premium, care și-a propus să fie adult în conţinut, personalitate, stil de revoltă, atitudine, informaţie şi muzică. Eliberadio continuă... in FM si online.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Ne place libertatea si nu libertinajul de consum. Ne place sa punem cap acolo unde altii vad doar capatul.

Sfîrșitul anului 2004 găsea spațiul FM sufocat de radiouri-robot, lipsite de conținut și cu formă monotonă. Ascultătorilor nu le erau oferite repere-model, demne de urmat și de admirat.

Radioul fusese transformat într-o maşină care vorbeşte fără să asculte şi să stimuleze reacţii coerente. Publicul era dispretuit şi programat cu sînge rece să participe la un experiment de anticomunicare în masă.

Pe 29 noiembrie, însă, a apărut Radio Guerrilla, o formaţiune de eliberare a radioului de sub teroarea amorţirii, a lipsei de comunicare reală, care urmărea și urmărește instaurarea stării de normalitate a dialogului, a bucuriei jocului, a inventivităţii şi empatiei.

Un radio premium, care și-a propus să fie adult în conţinut, personalitate, stil de revoltă, atitudine, informaţie şi muzică.

La fiecare oră fixă, Radio Guerrilla va difuza un buletin de ştiri a câte trei minute, de luni până vineri, în intervalul 07:00-18:00, iar în weekend, între 08:00 şi 12:00.
Slogan: binili invinge
Emisiuni: Guerrilla de dimineata, Guerrilla Hub, Siesta Music, Binili invinge, Logout, Seara pe val, Domestika, Guerrinight, Zona libera, Electrocord, X-Party, Razboiul sfarsitului saptamanii, VRTW, Cineguerrilla, Siesta weekend
Frecventa(e): Bucuresti: 94.8 fm, Braila: 105.5 fm, Bistrita: 95.1 fm, Craiova: 92.7 fm, Darabani: 97.6 fm, Resita: 89.9 fm, Vaslui: 95.2 fm, Timisoara: 100 fm
Echipa: Dobro, Galda, Matei, Bogdan Serban, Matze, Dj Vasile, Vlad Dobrescu, George Stanca
Cei mai difuzati artisti: Vita de Vie, RACLA, Firma, Travka, Urma
Data lansarii: 29 noiembrie 2004
Telefon - programe: 0758 948 948

 

Contacteaza administratorul Radio Guerrilla


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti, Bucuresti
  Str. G-ral Dimitrie Salmen, Nr. 20, Ap. 7, Sector 2, București