Radio HiT FM

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Ultima actualizare acum 9 luni
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Suntem printre putinele radiouri din online-ul romanesc care transmitem in format HD la cea mai buna calitate audio.
Radio HiT FM
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Modificat acum 9 luni


Pe scurt, despre proiect
Suntem printre putinele radiouri din online-ul romanesc care transmitem in format HD la cea mai buna calitate audio.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio HiT Fm a fost ascultat pentru prima data in aparatele de radio incepand cu anul 1995 in Fm-Bucurestean in cartierul Berceni Bucuresti.

Pe atunci se asculta foarte mult muzica romaneasca, disco, rap, hip-hop, toata colectia de cd-uri, casete Hits 95,96,97 pe care se regaseau cele mai cerute melodii de catre ascultatorii radioului HiTFm si de acolo ne-a venit si ideea de Radio HiT inspirata de pe copertile acelor discuri!

Radio HiT a fost creat din dragoste si pasiune pentru muzica, pentru ascultatori, pentru radio!

Eram foarte pasionati de radio si ne doream din ce in ce mai multe zile de emisie, din ce in ce mai multi ascultatori si emisiuni frumoase pe placul publicului!

Proiectul a fost infiintat de Razvy pe atunci cu un bun prieten Octavian vecin de cartier si el pasionat de muzica!

Ideile au inceput sa curga de la sine, ascultatorii erau din ce in ce mai multi, timpul trecea, vestea despre noi tot mai mult se ducea si eram printre primele posturi de radio ca si numar de ascultatori!

Toate bune si frumoase, incepusem sa fim foarte cunoscuti de catre ascultatori, prieteni si chiar vecini pana cand intr-o buna zi cand Hitul nu s-a mai auzit in aparatele de radio, nimeni nu stia ce se intamplasse!

Postul HiT Fm a fost monitorizat si depistat de catre autoritati pe atunci IGR, fiind inchis.

Multa aparatura confiscata, scule de emisie antene, casetofoane si discuri!

De atunci o perioada de timp nu s-a stiu nimic de radio Hit, ascultatorii sunau la alte posturi de radio si intrebau de noi, atunci Razvy a fost invitat la un alt post de radio sa povesteasca de ce radio Hit nu se mai aude in aparatele de radio si atunci le-a promis ca vor reveni din nou si asta doar si numai pentru clipele frumoase petrecute dealungul emisiunilor, doar si numai pentru ascultatorii care deja se familiarizasera cu noi.

La o perioada de timp tipul de la acel post de radio la care noi am povestit publicului despre oprirea radioului HiT ne-a propus sa ne unim si sa redeschidem impreuna iar Radio Hit Fm. Zis si facut!

Nu s-a mai stat mult pe ganduri si pe frecventa de 103.3Mhz se putea asculta iar Radio Hit Fm mult mai atractiv, mult mai frumos si mult mai ascultat!

Emisiunile frumoase au durat pana in vara anului 2003 cand radio Hit a anuntat oficial pe radio ca emisia va fi intrerupta pentru o perioada de timp, pentru schimbarea locatiei a studioului etc!

In toamna anului 2003 radioul a fost redeschis sub o noua formula alaturandu-se alti noi colegi si anume Romeo si Americanu doi tipi pe care Razvy i-a cunoscut in parcul Oraselul Copiilor-Tineretului din Bucuresti!

Programele erau mult mai diversificate si de atunci incepusem pentru o perioada sa emitem non stop!

Eram cautati de studiouri de renume pentru promovarea lor si a solistilor iar ele in schimb ne ofereau spoturi pentru radio, totul incepuse sa mearga ca uns!
Slogan: Fabrica ta de Hituri
Echipa: Razvy, Albertos,AlexFly, Tony, Danny, Geo, Lexu, Larry, Creatzzza, Dulcika
Cei mai difuzati artisti: Florin Salam, Asu, Nicolae Guta, Irina Lepa, Adi de la Valcea, Dani Mocanu, Vali Vijelie, Denisa,Florin Peste
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 1995

 

Contacteaza administratorul Radio HiT FM


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Bucuresti, Bucuresti