Radio Metronom

Romania, Valcea, Ramnicu Valcea
Ultima actualizare acum 3 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude ! Aici asculti numai Hituri: real music hits. Acopera o arie care cuprinde peste 25 localitati din zona urbana,
Radio Metronom
Romania, Valcea, Ramnicu Valcea,
Modificat acum 3 ani

Str. Carol 1, Nr.1

Pe scurt, despre proiect
Metronom FM este radioul care se asculta, nu este radioul care se aude ! Aici asculti numai Hituri: real music hits. Acopera o arie care cuprinde peste 25 localitati din zona urbana,

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Asa a inceput legenda...

Ca orice legendă ce se vrea a fi una de bătut la poarta istoriei massmediei mioritice și legenda noastră are un început...

Se întâmpla undeva în Miorița, după bășcălia din decembrie '89, cam pe la jumătatea anului 1992, într-un orășel liniștit, cu cetațeni aproape respectabili, fără perspective măreţe și idealuri revoluționare, dar mânați, aproape toți, de dorința de îmbogățire rapidă...

Entuziasmul dobândit din refularea schimbări regimurilor (un fel de rocadă fără prea mare miză pentru noi contribuabilii, dar profitabilă pentru oportuniștii și lingăii vremurilor nu de mult apuse), m-a făcut să mă gândesc că ar cam fi nevoie de un câine de pază al pseudo-democrației mioritice și originale, materializat intr-un post de radio prompt, obiectiv și imparțial...

În urmă cu 25 de ani căutam un nume care să definească ceea ce îmi propusesem să realizez în târgușorul ăsta, pentru că, după doi ani şi ceva de presă scrisă şi încă unul de radio (numit experimentul radio Paradox), credeam că se poate realiza ceva mai mult si mai profesionist în materie de mass media locului.

Mă gândisem firește la un post de radio care sa fie la standardele "impuse" de colaborarea, mai mult decât onorantă, cu secţia în limba română a serviciului de radio britanic, BBC World Service.

Conform ultimelor masuratori ale audientei, realizate in toamna anului 2016, Metronom FM detine o cota de piata de 20,85%.

Zona de serviciu a postului nostru de radio - Metronom FM - acopera o arie care cuprinde peste 25 localitati din zona urbana si alte peste 100 de localităţi rurale. Toate acestea, impreuna cu traficul de pe soselele ce strabat zona, totalizeaza peste 500.000 de potentiali ascultatori de radio, in FM.

Audienta masurata zilnic este in medie de 23.455 de ascultatori, iar media audientei saptaminale este de 88.930 de ascultatori.

Metronom FM are cel mai mic CMP din piata, de doar 0,1 euro, pentru 1000 de ascultatori, respectiv 0,0001 euro, pentru fiecare potential ascultator.

Oferim celor interesati servicii profesionale de publicitate radio, la cel mai bun CPM, adica la cel mai bun raport pret/calitate, in zona noastra de serviciu.

Profilul ascultătorului de radio este:
SEX : masculin 37%, feminin 63% VIRSTA: 17-20 ani: 10%, 20-35 ani: 27%, 36-50 ani: 33%, 51-65 ani: 25%, peste 65 ani: 5% EDUCATIE:scoală profesională sau mai puţin: 7,2 %, liceu/post liceală: 41,6%,Învăţământ superior:32,6%, studii în curs: 18,6% VENIT PERSONAL: sub 1000 ron: 5,9%, 1001-2500 ron: 50,1%, peste 2500 ron:44% OCUPATIE: activ: 97%, pasiv: 3%.
Slogan: suna la fix
Emisiuni: Radiografii, Comentariul zilei, Mioriţa între DA şi NU, Dicţionar muzical
Frecventa(e): 89.0 FM
Echipa: Alexandru Gheorghiaş, Ana Maria Fliu, George Chirca
Data lansarii: 25 Iulie 1992
Telefon - programe: +4 0250 736 788
Telefon - marketing: 0723 540 501
Fax: 0250 736 788

 

Contacteaza administratorul Radio Metronom


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Valcea, Ramnicu Valcea
  Str. Carol 1, Nr.1