Radio Moldova Muzical

Republica Moldova, Chisinau
Publicat acum 3 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Post de radio care pune la dispozitie cea mai valoroasa arhiva muzicala, informatii de ultima ora despre evenimentele culturale, transmisiuni live sau momente inregistrate din salile de concerte.
Radio Moldova Muzical
Republica Moldova, Chisinau,
Publicat acum 3 ani

Str. Miorita, Nr. 1

Pe scurt, despre proiect
Post de radio care pune la dispozitie cea mai valoroasa arhiva muzicala, informatii de ultima ora despre evenimentele culturale, transmisiuni live sau momente inregistrate din salile de concerte.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio Moldova Muzical (RMM) este un post de radio cultural-informaţional destinat melomanilor de toate vârstele, inclusiv pentru specialişti în domeniu.

Aici descoperiţi valorile autentice ale artei muzicale: academică, contemporană, vocal-instrumentală, folclorică, preponderent jazz vocal şi muzică clasică instrumentală de toate sub-genurile şi derivatele stilistice.

Întregul program este „pigmentat” cu conţinut relevant şi edificatoriu pentru grupul ţintă în cadrul rubricilor: ”Meloterapia şi sănătatea prin muzică”, ”Curiozităţi din istoria muzicii universale”, „Musical Joke - bancuri şi istorioare amuzante despre muzicieni”, „Dicţionar universal de muzică”, „Promo RMM”, „Meditaţii în cheia sol”.

Aici puteţi audia cele mai importante spectacole muzicale care au loc în sălile de concert din ţară şi din întreaga lume.

RMM este, de fapt, soluţia noastră de culturalizare a publicului ascultător prin educare estetică.

Este un produs radiofonic în care ideile, emoţiile, cuvintele, sunetele sunt aşezate într-o structură coerenta. Limbajul pretinde a fi unul inteligent şi sugestiv.

Canalul RMM a fost inaugurat la 30 octombrie. 2008. Postul a servit drept laborator de creaţie pentru mai mulţi colegi din diferite redacţii.

Începând cu 2013 a fost restructurată fundamental grila de program prin crearea blocurilor distincte: matinal, de zi, de seară şi nocturn.
Slogan: prezenţă distinctă în peisajul sonor autohton
Emisiuni: 7 Top Studio, Ad Libitum, Cântă un Artist, Cântecul care Mi-i Drag, Express Muzical, Invitaţie la Operă, La Vatra Jocului, Meloritm Duminical, Moldova Muzicală, O Vedetă la Psiholog, Rock Cancelaria, Univers Jazzistic
Echipa: Ion Mandeș, Cristina Galbici, Cezara Stahi, dj ARoma, Oleg Şova, Filip Rudenco, Vitalie Todirașcu, Adrian Beldiman, Natalia Chiciuc, Elena Chirilov, Nina Jovmir
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 12 Iulie 2012
Telefon - programe: 022 406 856
Telefon - marketing: 022 406 856

 

Contacteaza administratorul Radio Moldova Muzical


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Republica Moldova, Chisinau
  Str. Miorita, Nr. 1