Distribuie
Recomanda unui prieten
Imprima informatii
ID-ul radioului #252
Te rugam sa retii, e important!
Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
Informatiile prezente in pagina de promovare ale radioului pot avea erori de scriere sau date incorecte din cauza neactualizarii

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio Semnal este primul post de radio din judetul Teleorman. Intotdeauna deschis la provocarile pietei si cerintelor ascultatorilor, poate fi receptionat inca din 27 aprilie 2000, pe frecventa de 103.3 FM si din iulie 2007 pe internet.

Datorita profesionalismului aplicat, radioul a avut de-a lungul perioadei de existenta parteneriate cu BBC Romania, Uniplus Radio, Radio Contact si Kiss FM.

Din ianuarie 2007, radioul difuzeaza 100% programe locale, realizate de catre o echipa tanara ce-si desfasoara activitatea in interesul ascultatorilor, reactionand prompt la cerintele acestora.

Radio SEMNAL si-a pastrat inca de la inceput prima pozitie in preferintele ascultatorilor teleormaneni.

Aceasta pozitie de lider, este ocupata in Alexandria (municipiu resedinta de judet cu peste 50.000 de locuitori) si in comunele limitrofe, dar si in randul ascultatorilor care circula pe DE70, pe intreg sectorul de drum care traverseaza judetul.

Locuitorii judetului Teleorman au posibilitatea de a asculta programelele acasa, in masina, la serviciu, in locuri publice sau pe internet.

Prin programele sale, se adreseaza ascultatorilor de toate varstele si raspunde asteptarilor unei categorii diverse din punct de vedere socio-profesional.
Slogan: stiri regionale si muzica pe 103.3 Fm
Emisiuni: Semnal FM, Actual FM, Semnalizatorul de Seara, Stirile Radio SEMNAL, Sinteza Stirilor Zilei, Retrospectiva Saptamanii
Frecventa(e): 103.3 FM
Data lansarii: 27 aprilie 2000
Telefon - programe: 0247 316 315 / 0347 401 079
Nici un feedback adaugat inca. Conecteaza-te si fii primul care isi spune parerea depre acest post de radio. Feedback-ul tau conteaza!