Radio Top

Romania, Suceava, Suceava
Ultima actualizare acum 1 an
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Radio Top este postul de radio care îmbină într-un mod fericit actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală cu formatul muzical – ADULT CONTEMPORARY.
Radio Top
Romania, Suceava, Suceava,
Modificat acum 1 an

Str. Grigore Ureche, Nr.19

Pe scurt, despre proiect
Radio Top este postul de radio care îmbină într-un mod fericit actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală cu formatul muzical – ADULT CONTEMPORARY.

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Radio Top este postul de radio care îmbină într-un mod fericit actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală cu formatul muzical – ADULT CONTEMPORARY.

Trebuie de subliniat că nu difuzează deloc muzică românească şi că este axat pe muzică pop, rock şi pop-rock.

Este al patrulea post de radio particular, înfiinţat în România, prima zi de emisie fiind 6 decembrie 1991.

Actualmente suntem singurul post de radio din Suceava cu adevărat local (în sensul că nu avem contract de colaborare pe partea de programe cu nici un post de radio din Bucureşti).

La Radio Top lucrează redactorul şef de la săptămânalul JUPÂNU’, redactorul sportiv de la „Monitorul de Suceava”, editorialistul de la „Monitorul de Suceava”, doi realizatori de emisiuni la televiziunea locală şi colaboratorul „Academiei Caţavencu”.

Postul nostru de radio se poate recepţiona pe o raza de 35 de kilometri în linie dreapta, atingînd zonele Rădăuţi, Siret, Gura Humorului.

În plus Radio Top se mai poate recepţiona pe internet şi pe reţeaua televiziunii prin cablu UPC (pe canalul de mică publicitate) şi alte reţele de cablu din judeţ.

În curînd, va fi transmis şi de alte reţele de cablu, cele care vor colabora cu postul local de televiziune Intermedia – Prima TV.
Slogan: radio la prima vedere şi la prima „degustare”
Emisiuni: Pulsul Matinal, Presa en-detail, Time-Out, PM 104 FM, Expres Top, Acolada, Top 10 Airplay, Retrospectiva Tableta Zilei.
Frecventa(e): 104.0 FM
Echipa: Adriana Dascălu, Luisa Nistor, Evelina, Florin Avram, Nicu Amurăriţei, Toni Tărnăuceanu, Doru Octavian Popovici, Ovidiu Condriuc, Cătălin Secrieru
Disponibilitate stream online: sub 50%
Data lansarii: 6 Decembrie 1991

 

Contacteaza administratorul Radio Top


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Suceava, Suceava
  Str. Grigore Ureche, Nr.19