Radio Vis de Taina

Romania, Maramures, Baia Mare
Ultima actualizare acum 3 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Noi ... visatori cu suflete frumoase, o mana de oameni ce au inteles ca daruind, insufletesc una dintre cele mai frumoase calitati umane. Daruind am dobandit prietenie si frumos!
Radio Vis de Taina
Romania, Maramures, Baia Mare,
Modificat acum 3 ani


Pe scurt, despre proiect
Noi ... visatori cu suflete frumoase, o mana de oameni ce au inteles ca daruind, insufletesc una dintre cele mai frumoase calitati umane. Daruind am dobandit prietenie si frumos!

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Noi ... visatori cu suflete frumoase, o mana de oameni ce au inteles ca daruind, insufletesc una dintre cele mai frumoase calitati umane.

Daruind am dobandit prietenie si frumos, daruind am dobandit fericirea de a fi primiti in inima voastra.

Dincolo de cliseul crestin am invatat sa daruim fara a cere nimic in schimb, si totusi am primit cu bucurie pe fiecare dintre voi cei care ati inteles sa fiti alaturi de noi, am primit aprecierile voastre si desigur fiecare picatura de suflet ce ati oferit-o cu incredere pentru a fi trimisa mai departe.

De aceea fiecare visator ce vine la butoane pentru voi este parte din inima acestei minunate familii ce creste si ce intelege ca Radio Vis de Taina s-a nascut din dorinta de a atinge suflete, de a aduce bucurie si mai ales din dorinta de unii oamenii intr-o prietenie sincera si frumoasa prin muzica, poezie si teme de interes!

,,Sînt tot mai rari visătorii, iar cei care sînt cu adevărat visători se recunosc şi prin faptul că ei devin pentru mulţi din jurul lor un fel de izvor de însufleţire, o sursă de inspiraţie, de optimism sau cel puţin de încurajare. Un visător autentic străluceşte! El devine un fel de lumină către care se îndreaptă sufletele confuze, firave, plăpînde, aşa cum noaptea – rătăciţi fiind pe un cîmp sau în pădure – avem tendinţa să ne îndreptăm către prima lumină pe care o vedem."

Asadar ne orientam dupa un binecunoscut citat: "Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discuta oamenii." - astfel am reusit sa patrudem la sufletul oamenilor onesti si acolo ne dorim sa ramanem!

Sunteti bineveniti alaturi de noi!
Slogan: o voce se plimba la mine prin vis
Emisiuni: Poezia si muzica
Echipa: Mirela Adelle, Florin Tabacaru, Amalia Muresan, Iulian Ceausescu
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 29 Septembrie 2014

 

Contacteaza administratorul Radio Vis de Taina


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Maramures, Baia Mare