Distribuie
Recomanda unui prieten
Imprima informatii
ID-ul radioului #239
Te rugam sa retii, e important!
Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
Informatiile prezente in pagina de promovare ale radioului pot avea erori de scriere sau date incorecte din cauza neactualizarii

Informatii suplimentare

Prezentare radio: De ce Radio Vocea Evangheliei Constanta?

Pentru ca vrem sa fim un refugiu pentru sufletul tau si o oaza de spiritualitate, intr-un oras dominat de materialism, precum Constanta.

Noi credem ca valorile crestine sunt cele care pot cladi o altfel de societate. Credem cu putere in iubirea aproapelui, in daruirea dezinteresata, integritatea caracterului, relevanta familiei si salvarea eterna prin jertfa Domnului Isus Hristos.

Ne dorim ca aici, la tarmul Marii Negre si la inceput de secol XXI, sa fim un far autentic pentru toti cei care vor sa gaseasca un reper moral si un sens in viata.

Vrem ca ascultandu-ne, in fiecare zi, “sa te imbogatesti” din punct de vedere spiritual si sa ajungi sa il cunosti personal, pe cel care ne este model, mentor si mantuitor: Isus Hristos.

Ai crezut ca a fi crestin (urmas al lui Hristos) este ceva plictisitor si fara perspectiva? In fiecare zi iti vom pune la dispoziteie marturii ale unor oameni importanti din tara noastra sau din lumea intreaga care au ales sa il urmeze pe Hristos.

Pastori cu experienta iti vor explica in fiecare zi Cuvantul lui Dumnezeu. Reportajele si talk show-urile noastre vor dezbate subiecte importante pentru tine si familia ta. Si muzica … da, muzica poate fi muzica ta!
Slogan: Un radio pentru tine
Emisiuni: Meditatia zilei, Evanghelia – Lumina vietii, Lecturarea biblica, Itinerar Biblic, Puterea Cuvantului, Cu bratele deschise, Cuvantul de ordine, La ordinea zilei, Dictionar biblic, Pe coordonatele cunoasterii, Atlasul lumii vii, Sens unic, Alege astazi, Descatusat, Radio geografia, Predicarea Scripturii
Frecventa(e): 104.4 FM
Cei mai difuzati artisti: Chris Tomlin, Natalie Grant, Alexandru Grel, Don Moen, Unity, Darlene Zschech
Telefon - programe: 0341.88.08.67
Telefon - marketing: 0748 104 040
Nici un feedback adaugat inca. Conecteaza-te si fii primul care isi spune parerea depre acest post de radio. Feedback-ul tau conteaza!