Radio Vocea Evangheliei Constanta

Romania, Constanta, Constanta
Publicat acum 5 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Radio Vocea Evangheliei Constanta emite in fiecare zi intre orele 14:00 - 19:00 pe 104,4 FM si 24 de ore pe internet. Pentru ca vrem sa fim un refugiu pentru sufletul tau si oaza de spiritualitate
Radio Vocea Evangheliei Constanta
Romania, Constanta, Constanta,
Publicat acum 5 ani

Str. Nehoiului Nr. 39

Pe scurt, despre proiect
Radio Vocea Evangheliei Constanta emite in fiecare zi intre orele 14:00 - 19:00 pe 104,4 FM si 24 de ore pe internet. Pentru ca vrem sa fim un refugiu pentru sufletul tau si oaza de spiritualitate

Informatii suplimentare

Prezentare radio: De ce Radio Vocea Evangheliei Constanta?

Pentru ca vrem sa fim un refugiu pentru sufletul tau si o oaza de spiritualitate, intr-un oras dominat de materialism, precum Constanta.

Noi credem ca valorile crestine sunt cele care pot cladi o altfel de societate. Credem cu putere in iubirea aproapelui, in daruirea dezinteresata, integritatea caracterului, relevanta familiei si salvarea eterna prin jertfa Domnului Isus Hristos.

Ne dorim ca aici, la tarmul Marii Negre si la inceput de secol XXI, sa fim un far autentic pentru toti cei care vor sa gaseasca un reper moral si un sens in viata.

Vrem ca ascultandu-ne, in fiecare zi, “sa te imbogatesti” din punct de vedere spiritual si sa ajungi sa il cunosti personal, pe cel care ne este model, mentor si mantuitor: Isus Hristos.

Ai crezut ca a fi crestin (urmas al lui Hristos) este ceva plictisitor si fara perspectiva? In fiecare zi iti vom pune la dispoziteie marturii ale unor oameni importanti din tara noastra sau din lumea intreaga care au ales sa il urmeze pe Hristos.

Pastori cu experienta iti vor explica in fiecare zi Cuvantul lui Dumnezeu. Reportajele si talk show-urile noastre vor dezbate subiecte importante pentru tine si familia ta. Si muzica … da, muzica poate fi muzica ta!
Slogan: Un radio pentru tine
Emisiuni: Meditatia zilei, Evanghelia – Lumina vietii, Lecturarea biblica, Itinerar Biblic, Puterea Cuvantului, Cu bratele deschise, Cuvantul de ordine, La ordinea zilei, Dictionar biblic, Pe coordonatele cunoasterii, Atlasul lumii vii, Sens unic, Alege astazi, Descatusat, Radio geografia, Predicarea Scripturii
Frecventa(e): 104.4 FM
Cei mai difuzati artisti: Chris Tomlin, Natalie Grant, Alexandru Grel, Don Moen, Unity, Darlene Zschech
Telefon - programe: 0341.88.08.67
Telefon - marketing: 0748 104 040

 

Contacteaza administratorul Radio Vocea Evangheliei Constanta


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Constanta, Constanta
  Str. Nehoiului Nr. 39