Sepsi Radio Sfantu Gheorghe

Romania, Covasna, Sfantu Gheorghe
Ultima actualizare acum 2 ani
Imprima informatii

Pe scurt, despre proiect

Cu o echipă puternică în spate şi cu o amplă activitate comunitară, Sepsi Radio este indiscutabil radio-ul maghiar numărul 1 din municipiul Sfântu Gheorghe, acoperind cu succes cele mai importante ...
Sepsi Radio Sfantu Gheorghe
Romania, Covasna, Sfantu Gheorghe,
Modificat acum 2 ani

Str. Presei Nr.4

Pe scurt, despre proiect
Cu o echipă puternică în spate şi cu o amplă activitate comunitară, Sepsi Radio este indiscutabil radio-ul maghiar numărul 1 din municipiul Sfântu Gheorghe, acoperind cu succes cele mai importante ...

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Cu o echipă puternică în spate şi cu o amplă activitate comunitară, Sepsi Radio este indiscutabil radio-ul maghiar numărul 1 din municipiul Sfântu Gheorghe, acoperind cu succes cele mai importante zone de audienţă.

Cu un public generalist şi cu un format dinamic, postul reuşeşte să fie perceput ca unul al comunităţii, apropiat de oameni şi la fel de deschis atât către cei tineri cât şi către populaţia matură.

Prin impactul emisiunilor realizate si al evenimentelor în care se implică, poate fi considerat cu ușurință cel mai influent canal mass-media din județul Covasna.

Faptul acesta este confirmat de mai multe studii sociologice realizate în anul 2010 care certifică Radio Sepsi drept cel mai important formator de opinie din județ.
Programul Sepsi Radio este structurat astfel încât să se ofere o atenţie egală nevoii de informaţie (locală, naţională şi internaţională) dar şi muzicii, profilul fiind unul CHR (Contemporary Hit Radio).

Colaborând cu mai multe personalităţi locale şi având în echipă câţiva din cei mai buni specialişti locali în media, reuşim să fim în continuare cel mai important radio local în limba maghiară din judeţ. Este motivul pentru care suntem convinşi că apelând la serviciile noastre veţi avea un feedback garantat.

Scopul nostru este: atât informarea, cât şi distracţia. Zilnic transmitem nouă ediţii de ştiri şi zece emisiuni permanente.

Emisiunile noastre pot fi ascultate aproape în tot judeţul, în municipiul Sfîntu Gheorghe şi zonă pe frecvenţa 98.5 Fm.

Prin forma reclamelor Radio Sepsi are cea mare influenţă asupra forţei de cumpărare dintre organele electronice de presă din judeţul Covasna. Facem toate acestea pentru clienţii noştri şi din acest motiv încercăm să colaborăm cu societăţile comerciale în aşa fel încât aşteptările, doleanţele lor să fie reflectate în totalitate.
Slogan: muzică, ştiri şi voie bună
Emisiuni: Reggeli járat, Erős oldal, Sepsi Kívánságműsor, Korzó, a magazin, Zene - csak újak, Zene '80-tól napjainkig, Korzó Klub, Dance4ever,
Frecventa(e): 98.5 FM
Echipa: Kerekes Lóránd , Kiss Edit , Némethi Katalin, Grubisics Levente, Nagy Szabolcs, Gál Réka,
Disponibilitate stream online: 100%
Data lansarii: 18 Aprilie 2007
Telefon - programe: 0367 620 620 / 0752 204 204 (SMS)
Fax: 0367 620 630

 

Contacteaza administratorul Sepsi Radio Sfantu Gheorghe


Ce poti semnala: informatii gresite sau neactualizate, stream radio inactiv, probleme legate exclusiv de acest proiect media.

  Trebuie sa fi conectat / inregistrat pentru a putea contacta administratorul postului de radio, folosind formularul.

  Lasa un feedback!

  Spune-le si altora parerea ta despre acest post de radio. Poti adauga o recenzie doar daca esti autentificat! Conecteaza-te
  Vorbeste strict despre acest proiect. Dedicatiile muzicale nu sunt acceptate.
  Intrucat ne dorim eliminarea spam-ului, recenziile vor fi examinate inainte de publicare.
  Informatii
  Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
  Informatiile prezente in pagina de promovare pot avea erori de scriere sau date incorecte

  Locatia postului de radio

  Romania, Covasna, Sfantu Gheorghe
  Str. Presei Nr.4