Distribuie
Recomanda unui prieten
Imprima informatii
ID-ul radioului #248
Te rugam sa retii, e important!
Legaturile web care duc in pagini externe poti contine virusi sau mallware
Informatiile prezente in pagina de promovare ale radioului pot avea erori de scriere sau date incorecte din cauza neactualizarii

Informatii suplimentare

Prezentare radio: Din lipsa muzicii de chef si de viata promovata si difuzata pe frecventele din FM, Trustul MIX MEDIA GROUP s-a gandit sa lanseze pe piata un nou post de radio care sa capteze atentia celor care iubesc acest gen muzical si astfel pe data de 15 septembrie 2007 s-a infiintat Radio Super FM.

Cu o echipa de DJ care mai intai s-au cunoscut ca prieteni si apoi au devenit colegi, a devenit in scurt timp unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din Brasov si de pe internet de catre cei plecati din tara, fapt demonstrat de audientele mari inregistrate de sondajele trafic.

Super FM isi propune ca prin programele sale sa nu-si dezamageasca fanii si sa ii incante in fiecare moment al zilei.
Slogan: Recunoste ! Iti place !
Frecventa(e): 93.8 Mhz - Brasov , Predeal , Ghimbav , Codlea , Sacele 106.4 Mhz - Brasov , Sacele , Zarnesti 88,2 Mhz - Fagaras , Victoria , Brasov , Sacele
Echipa: Bianca Lutea, Claudia Popa, Emil Moldovan
Data lansarii: 15 septembrie 2007
Telefon - programe: 0268 423 292
Nici un feedback adaugat inca. Conecteaza-te si fii primul care isi spune parerea depre acest post de radio. Feedback-ul tau conteaza!