Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul OriceRadio.ro – proiectul media axat pe promovarea gratuita a radiourilor din Romania si Republica Moldova. Daca iubesti radioul sau esti proprietarul unei statii regionale ai ajuns in locul potrivit!

1. Termeni utilizati – explicati pe intelesul tuturor

- Site: pagina web www.oriceradio.ro (si moderatorii sai) cu toate aplicatiile si sectiunile acesteia
- Moderatori: persoanele care verifica un post de radio inaintea sau ulterior publicarii acestuia pe site-ul OriceRadio.ro
- Utilizator: orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul OriceRadio.ro
- Proprietar: Utilizatorul site-ului OriceRadio.ro care isi promoveaza gratuit postul de radio.
- Post de radio: proiect media disponibil pe calea undelor (in FM) si online. Detine pagina web oficiala
- Termeni si conditii: prezentul contract de utilizare
- Furnizor: site-ul Oriceradio.ro

2. Acceptarea conditiilor
Folosirea site-ului OriceRadio.ro presupune acceptarea neconditionata si in totalitate a acestor Termeni si Conditii. Prin folosirea site-ului OriceRadio.ro, se intelege atat accesarea, vizitarea, inregistrarea unui cont pe site, cat/si/sau folosirea serviciilor de publicare pe site a posturilor de radio. Te rugam sa acorzi cateva minute pentru a le citi.

Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza aceasta pagina in orice moment. Pagina Termeni si Conditii este disponibila permanent si poate fi consultata oricand aici - https://www.oriceradio.ro/termeni-si-conditii.html

2.1 Descrierea serviciilor oferite:
OriceRadio.ro este un site romanesc, disponibil la adresa https://www.oriceradio.ro unde poti promova in mod gratuit posturi de radio din Romania si Republica Moldova sau poti cauta radioul publicat deja de catre alti proprietari.

1.Ca proprietar de radio ai urmatoarele facilitati:
a. vei putea edita in orice moment informatiile prezente in pagina de promovare
b. datele de contact si numarul de telefon ale postului de radio vor fi publice
c. poti include in pagina de prezentare: descrierea proiectului, website-ul, stream-ul live, logo, slogan, emisiuni, moderatori/DJ, cei mai difuzati artisti, data lansarii si disponibilitatea stream-ului online

2. Ca utilizator inregistrat ai urmatoarele facilitati:
a. vei beneficia de pagina de profil personala
b. daca detii un blog sau ai pagina web, le poti promova liber
c. iti poti alege radiourile favorite pentru a le asculta ulterior
d. ai posibilitatea de lasa un feedback postului de radio
e. daca te bate gandul vreodata sa pornesti un proiect de radio, ai toata libertatea

2.2. Adaugarea unui post de radio

Toate radiourile trimise de utilizator spre a fi promovate pe OriceRadio.ro, urmeaza sa fie verificate in urmatoarele 48 de ore. Se vor analiza datele furnizate, titlul ales si activitatea pe internet a postului de radio*. Noi, echipa proiectului OriceRadio.ro ne dorim ca toate posturile de radio publicate sa fie scrise corect si sa fie conforme cu realitatea.

 

*radiourile care nu detin domeniu propriu (.ro. com, .org etc) nu au garantia acceptarii in proiect.
Te rugam sa acorzi atentie si sa tii cont de Regulile de promovare ale unui Radio, intrucat ne rezervam dreptul de a respinge si/sau sterge radioul care nu respecta aceste reguli. Pentru a adauga un Radio trebuie sa completezi formularul din pagina “Adauga Radio”. Te rugam sa completezi date reale de contact, astfel incat sa poti fi contactat de utilizatorii sau ascultatorii care doresc mai multe informatii despre proiectul media pe care il detii.

Prin trimiterea postului de radio spre publicare pe Site, declari ca esti de acord in totalitate si neconditionat cu toate clauzele prezentului document. Ai posibilitatea in orice moment sa marchezi radioul ca indisponibil din contul personal pentru a informa utlizatorii. Un utilizator poate publica in contul sau pe site-ul OriceRadio.ro, un numar nelimitat de radiouri doar daca face dovada ca este proprietarul de drept al posturilor de radio. Iti recomandam sa nu folosesti majuscule in titlu.

 

2.3 Pachete si Facilitati

a. Pachet Premium*
- publicare manuala pe Facebook
- afisare in top categorie
- design special
- promovare gratuita pe OriceRadio.ro in categoria aleasa
- perioada de promovare nelimitata

Pentru a beneficia de toate facilitatile Pachetului Premium, utilizatorul trebuie sa includa si sa mentina in paginile site-ului oficial***, codul de promovare al proiectului OriceRadio disponibil la adresa web: https://www.oriceradio.ro/promovare-premium.html

 

* pachetul Premium necesita includerea codului de promovare in toate paginile site-ului oficial al postului de radio.  Sunt acceptate doar proiectele media care detin domeniu web comercial (inregistrat).

Avem toleranta zero pentru radiourile gasite inactive, nefunctionale sau care au eliminat/modificat codul de promovare din pagina web oficiala.

b. Pachet Light
- publicare manuala pe Facebook
- promovare gratuita pe OriceRadio.ro in categoria aleasa

Ne straduim sa iti oferim cel mai bun serviciu, dar nu iti putem promite ca va fi perfect, drept urmare nu iti putem oferi nici o garantie ca site-ul OriceRadio.ro va fi disponibil neintrerupt fara erori. In ceea ce priveste radioul pe care il promovezi pe OriceRadio.ro, iti reamintim ca tu esti direct raspunzator de continutul si veridicitatea acestuia. Site-ul OriceRadio.ro si/sau moderatorii sai nu garanteaza in nici un fel disponibilitatea stream-urilor online sau acuratetea informatiilor disponibile in baza de date.

OriceRadio.ro si/sau moderatorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecintele ce rezulta din lipsa de acuratete a continutului, erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute in urma folosirii oricarui continut postat, transmis prin email sau oricum altfel facut disponibil pe site. Site-ul Oriceradio.ro si/sau moderatorii sai nu vor fi raspunzatori pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut sau date eronate in ceea ce priveste serviciul ce face obiectul unui Radio. In cazul unui conflict, te rugam sa ne contactactezi si vom cauta o rezolvare amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare. In cazul agravarii conflictului si daca rezolvarea amiabila a esuat, va fi necesar sa apelam la instantele judecatoresti competente.

 

3. Cont si Autentificare

3.1 Crearea unui cont pe site-ul OriceRadio poate fi facuta folosind adresa de email + o parola. Datele profilului creat pe site-ul OriceRadio.ro trebuie sa fie reale, complete si actualizate. Nu sunt permise inregistrari multiple cu aceeasi adresa de email. Datele de autentificare sunt confidentiale. Iti recomandam sa iti iei masuri de precautie si sa alegi o parola puternica, pe care sa nu o dai nimanui.

3.2 In cazul in care, din diverse motive, doresti sa renunti la contul tau gratuit pe site-ul OriceRadio.ro, trimite-ne un email pe adresa [email protected] si iti vom dezactiva contul, iar radioul tau va fi retras de pe site. Dupa dezactivarea contului, putem pastra pentru o perioada de 12 luni, informatiile referitoare la continutul publicat de tine.
Dupa dezactivarea contului si retragerea radioului de pe site, nu putem garanta eliminarea imediata a rezultatelor de cautare in motoarele de cautare. Indexarea motoarelor de cautare este independenta de site-ul OriceRadio.ro.

3.3 Ne rezervam dreptul de a sterge sau edita orice post de radio care nu respecta Termenii si Conditiile, in orice mod. Te vom informa despre motivul modificarii. De asemenea, ne rezervam dreptul de a bloca sau dezactiva un cont daca primim raportari repetate referitoare la radioul promovat care nu respecta cele mentionate in prezentul document, al carui continut nu este conform cu realitatea ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala de pe teritoriul Romaniei sau a Republicii Moldova.

 

4. Diverse
4.1 Te rugam sa folosesti majuscule numai acolo unde este necesar, adica la inceputul titlului. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi inlocuite cu minuscule de catre moderatorii site-ului OriceRadio.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru radioul promovat.
4.2 Te rugam sa publici radiouri folosind un limbaj corespunzator.
4.3 Te rugam sa nu adaugi link-uri catre alte website-uri in descrierea radioului tau, intrucat moderatorii OriceRadio.ro au dreptul de a le sterge.

 

Ultima actualizare: 18.01.2018